Oriëntatiegesprek

Maak een afspraak voor een oriënterend gesprek met een adviseur. Dit kan waar en wanneer het jou uitkomt.

Brochure aanvragen

Ontdek hoe je met GVR een verduurzaamde woning kunt realiseren voor een vast bedrag per maand. Slim geregeld, zonder zorgen.

Veelgestelde vragen.

Nee, met GVR is er géén sprake van een lening dus voor deelname is geen kredietcheck nodig en er komt geen registratie bij het BKR.
Je ontvangt van de GVR uitvoerder een langdurige garantie op installatie, materiaal en de energetische werking van de maatregelen. Het onderhoud is niet inbegrepen. Bij isolatie is onderhoud ook niet aan de orde. Bij zonnepanelen is het regulier onderhoud de verantwoordelijkheid van de woningeigenaar. Dit zal in de praktijk beperkt blijven tot het periodiek schoonmaken van de panelen.
Ja, het is mogelijk om de regeling eenmalig in zijn totaliteit af te lossen.
Ja, je behoudt de vrije keuze voor een energieleverancier wanneer je je huis verduurzaamd met GVR. Het termijnbedrag dat je maandelijks aan je energieleverancier betaalt kan je eventueel zelf aanpassen na afronding van de verduurzamingsmaatregelen.
De GVR uitvoerder is je aanspreekpunt voor vragen en ook na afronding van de werkzaamheden blijven zij jouw vaste aanspreekpunt zolang de regeling loopt.

GVR voor jou?

Jij kiest voor GVR
  •  Als je het geld niet hebt of jouw spaargeld niet wil gebruiken voor verduurzaming.

  • Als je vooraf wilt weten waar je aan toe bent en financiële zekerheid zoekt.

  • Als je niet zeker weet hoelang je in je huis blijft en twijfelt of eigen investeringen wel zin hebben.

  • Als je geen tijd hebt om alles zelf te regelen en duurzaamheid wilt overlaten aan een betrouwbare partij.